Verhuizen Tekst

Verhuisplannen of wilt u iets vervoeren?

Dan bent u bij Verhuistaxi aan het juiste adres. Voor zowel particulieren als bedrijven kunnen wij de gehele verhuizing van A tot Z verzorgen. Vindt u verhuizen stressvol? Verhuistaxi zorgt ervoor dat uw verhuizing op rolletjes verloopt. Verhuizen is nu eenmaal niet iets wat u vaak doet, de kans is dan ook groot dat belangrijke zaken vergeten worden. Wilt u vooraf weten wat de kosten van een verhuizing bij Verhuistaxi zijn? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier in. Wij sturen u vervolgens zo snel mogelijk de opgevraagde informatie of offerte toe. Wanneer u helemaal tevreden bent, plannen we samen de verhuisdag in.

Kan Verhuistaxi mijn hele verhuizing verzorgen?

Verhuistaxi kan zowel binnen als buiten Nederland verhuizingen verzorgen. Onze service is inclusief verhuisdoosservice. Tijdens de verhuizing zorgt ons gemotiveerde personeel ervoor dat al uw eigendommen goed overbracht worden naar hun nieuwe bestemming. Wanneer het niet mogelijk is om via de begane vloer te verhuizen, maken wij gebruik van een verhuislift. Zware meubels vervoeren wij doormiddel van een rolcontainer of rijplateau.  Natuurlijk is uw verhuizing en het transport volledig verzekerd. Indien gewenst kunnen wij op de verhuisdag zorgen voor demontage en montage van uw meubilair. Kwetsbare zaken pakken wij natuurlijk op professionele wijze in. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is genieten!

Verhuistaxi meewerkplan

Vindt u het inhuren van een Verhuistaxi te duur, maar heeft u de mankracht niet om de verhuizing helemaal zelf te verzorgen? Maak dan gebruik van ons VriendenVerhuisPlan. Op deze manier kunt u veel kosten besparen, maar krijgt u toch de hulp die u nodig heeft. Met dit plan kunt u gebruik maken van een verhuiswagen met alle extra’s die uw verhuizing nodig heeft én helpen twee van onze professionele verhuizers mee met de verhuizing. Door samen te werken met de verhuizers, heeft u toch het gemak van alle benodigdheden, maar kunt u wel kosten sparen.

Benieuwd naar de kosten of mogelijkheden voor een verhuizing? Neem dan contact met ons op!

Verhuistaxi Nederland logo
Verhuistaxi Nederland

Alle rechten voorbehouden | Verhuistaxi Nederland 2024 | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM